Ufonek.net - váš svět zvířátek Časopis Koně & hříbata

Koňské Recepty !

19. září 2009 v 20:58 | jantarka


Recepty pro koně!

Norsko

Vánoční koňské cukroví
Ingredience:
2 plátky bílého chleba
1 jablko
1 pomeranč
200 g otrub
1 zázvorová sušenka
Postup:
  1. Přidávej k otrubám vodu tak dlouho, dokud nepůjdou snadno mazat.
  2. Namaž otruby na jeden plátek chleba. Oloupej pomeranč a nakrájej jablko a kousky rovnoměrně rozprostři na otruby.
  3. Navrch dej druhý plátek chleba a ozdob zázvorovou sušenkou.
Švédsko

Vánoční křupavé chlebíčky
Ingredience:
2 kulaté chlebové suchary
4 jablka
2 mrkve
Postup:
  1. Nastrouhej jablka a mrkve.
  2. Smichej vše dohromady a směs vlož mezi dva suchary.
  3. A můžeš podávat!
Finsko

Mrkvový mls
Ingredience:
mrkev
melasa
ovesné vločky

Postup:
Namoč mrkev do melasy a potom ji obal v ovesných vločkách-a rychlá chuťovka je na světě!

Německo

Koníkův mls
Ingredience:
200 g hrubé mouky
150 g umletých ovesných vloček
225 g sirupu z cukrové řepy nebo medu

Postup:
  1. Smíchej všechny přísady a vytvoř vláčné těsto. Pokud je těsto příliš řídké, přidej mouku.
  2. Z těsta vytvoř cukroví libovolných tvarů
  3. Předehřej troubu na 180 °C a peč cukroví, dokud neztuhne.
USA

Willlyho mrkvové sušenky
Ingredience:
240 ml ovesných vloček
240ml mouky
240 ml strouhané mrkve
1 kávová lžička soli
1 polévková lžička cukru
2 polévkové lžičky kukuřičného oleje
60 mlvody
60 ml melasy

Postup:
  1. Ve větší míse smíchej všechny přísady v uvedeném pořadí.
  2. Ze směsi vytvoř malé kuličky a poklaď je na pomaštěný pečící papír.
  3. Peč při 180 °C asi 15 minut dozlatova.
Itálie

Wellness mls
Ingredience:
1 šálek ovocného musli
1 jablko
2 polévkové lžíce medu
džus s dužinou

Postup:
  1. Nalij džus na musli a počkej, dokud se nevsákne.
  2. Nakrájej jablko na kousky a přidej do musli.
  3. Směs pokapej medem.
ČR

Jablka s tajemstvím
Ingredience:
4 jablka
2 mrkve
250 g ovsa
4 lžíce melasy

Postup:
  1. Omyj jablka a vyřízni jadřince.
  2. Nakrájej mrkve na kousky.
  3. V misce smíchej dohromady kousky mrkve, oves a melasu.
  4. Směsí naplň jablka a můžeš hned podávat!
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 jantarka jantarka | Web | 19. září 2009 v 20:59 | Reagovat

Tak co tomu říkáte ??

2 *[Y]*vUshQa *[Y]*vUshQa | Web | 20. září 2009 v 16:32 | Reagovat

mam se dobre...

3 *[Y]*vUshQa *[Y]*vUshQa | Web | 20. září 2009 v 16:32 | Reagovat

jo dobry recepty..

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama